Elke editie van Twentse Zakenvrouwen wordt op een inmiddels traditioneel-feestelijke wijze en in een gepaste omgeving aan de deelneemsters gepresenteerd.

Publiciteit

Het Launch Event is een essentieel onderdeel van het concept Twentse Zakenvrouwen. Doel is het creëren van bekendheid en publiciteit voor de verschijning van de nieuwe editie van Twentse Zakenvrouwen, ofwel ‘rumour on the brand’. Daarnaast is het Launch Event hét moment waarop alle deelnemende zakenvrouwen elkaar kunnen zien en kennis kunnen maken.

Programma

Alle deelneemsters worden voor het Launch Event uitgenodigd, samen met 1 introducé. Naast de deelnemende zakenvrouwen zijn prominente gasten aanwezig, die ook voor het magazine zijn geïnterviewd. In een interactief programma van ongeveer een uur komen enkele enkelen van hen aan het woord. Daarnaast zal een interessante spreker, die veel binding heeft met Twentse Zakenvrouwen, haar kennis delen.

Netwerken

Na het officiële programma is er tijd om te netwerken. Zakenvrouwen ontmoeten gelijkgestemden en delen tips & tricks. De ervaring leert dat zij elkaar ook om raad en daad vragen. ‘Hoe los jij dit soort zaken op’ en ‘hoe ga je met deze problemen om? zijn dan veel gehoorde vragen. En natuurlijk wordt ook met veel passie over ieders eigen business gesproken en worden ervaringen gedeeld. Wat het onderwerp van gesprek ook is, de aanwezige zakenvrouwen beleven allemaal veel plezier aan wat hun drijft en bezighoudt en dat stralen zij natuurlijk ook uit. En het hapje en drankje ontbreken uiteraard niet.

Tickets

Datum en locatie voor het launch event van de komende editie van Twentse Zakenvrouwen, begin 2022, zijn nog niet bekend, maar zeker is dat het een bruisend event zal worden.
Voor wie niet deelneemt aan Twentse Zakenvrouwen maar wel graag van de partij wil zijn op het Launch Event: er zijn 20 tickets vrij te verdelen. Wie zich inschrijft voor 1 van deze tickets is van de partij. Maar zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent.

Schrijf je in

voor 1 van deze tickets en je bent van de partij.