Het business vrouwen magazine “Twentse Zakenvrouwen” wordt ontwikkeld, vormgegeven en uitgegeven door reclame- en communicatiebureau VisionMakers. Drie ervaren en enthousiaste mensen geven de editie 2021 van Twentse Zakenvrouwen vorm en inhoud.

De uitgever VisionMakers

“Wij zijn reclame- en communicatiebureau VisionMakers, onder meer uitgever van Twentse Zakenvrouwen. Naast het ontwikkelen van offline reclame-uitingen zijn wij gespecialiseerd in online activiteiten; in brede zin maar met name gericht op visuele communicatie. Wij zijn gevestigd aan de Zuiderval in Enschede. Deze locatie in het hart van de Zuiderval was een bewuste keuze, want wij zijn vanuit onze roots tweetalig. Wij communiceren net zo gemakkelijk in het Duits als in het Nederlands en wij begrijpen precies wat er aan beide kanten van de grens leeft en welke wijzen van communicatie de juiste overtuigings- en daadkracht hebben.”

Mario Hannink

Projectmanager

“Mijn roots liggen in de uitgeverij-wereld, waar ik jarenlange ervaring heb opgedaan, onder andere bij Wegener Speciaal Media. Vanuit die positie heb ik mede bijgedragen aan de conceptontwikkeling en de verschijning van de eerste edities van Twentse Zakenvrouwen. Na een uitstap naar uitgeverij Twentevisie b.v. heb ik het magazine enkele keren opnieuw succesvol uitgegeven. Als managing partner bij VisionMakers, waarvoor ik alweer enige jaren actief ben, geef ik Twentse Zakenvrouwen 2020 uit. Met maar één doel: een vervolg te geven aan het concept ‘Twentse Zakenvrouwen!”