Het business vrouwen magazine “Twentse Zakenvrouwen” wordt ontwikkeld, vormgegeven en uitgegeven door reclame- en communicatiebureau VisionMakers. Drie ervaren en enthousiaste mensen geven de editie 2021 van Twentse Zakenvrouwen vorm en inhoud.

De uitgever VisionMakers

“Wij zijn reclame- en communicatiebureau VisionMakers, onder meer uitgever van Twentse Zakenvrouwen. Naast het ontwikkelen van offline reclame-uitingen zijn wij gespecialiseerd in online activiteiten; in brede zin maar met name gericht op visuele communicatie. Wij zijn gevestigd aan de Zuiderval in Enschede. Deze locatie in het hart van de Zuiderval was een bewuste keuze, want wij zijn vanuit onze roots tweetalig. Wij communiceren net zo gemakkelijk in het Duits als in het Nederlands en wij begrijpen precies wat er aan beide kanten van de grens leeft en welke wijzen van communicatie de juiste overtuigings- en daadkracht hebben.”

Het Team van Twentse Zakenvrouwen

Mario Hannink

Projectmanager

“Mijn roots liggen in de uitgeverij-wereld, waar ik jarenlange ervaring heb opgedaan, onder andere bij Wegener Speciaal Media. Vanuit die positie heb ik mede bijgedragen aan de conceptontwikkeling en de verschijning van de eerste edities van Twentse Zakenvrouwen. Na een uitstap naar uitgeverij Twentevisie b.v. heb ik het magazine enkele keren opnieuw succesvol uitgegeven. Als managing partner bij VisionMakers, waarvoor ik alweer enige jaren actief ben, geef ik Twentse Zakenvrouwen 2020 uit. Met maar één doel: een vervolg te geven aan het concept ‘Twentse Zakenvrouwen!”

Brenda Zieleman

Projectbegeleider

“Ik ben uit hetzelfde hout gesneden als Angelica van Veen. Ik ken het uitgeef-vak door en door en ik heb eveneens een groot en waardevol netwerk opgebouwd; met name in West-Twente ben ik bij veel ondernemers een bekend gezicht. Na jarenlang voor een grote organisatie te hebben gewerkt, heb ik nu mijn handen vrij om mee te werken aan de vernieuwde ontwikkeling van het concept Twentse Zakenvrouwen en daar mede vorm aan te geven. Een mooie uitdaging!”

Femke Blaak

Backoffice medewerker

“Ik hou mij bezig met de backoffice van Twentse Zakenvrouwen. Daarnaast ben ik actief op de sociale media van Twentse zakenvrouwen. Ik zorg ervoor dat elke Twentse Zakenvrouw online en offline wordt gezien en dat het administratieve werk kloppend en in orde is. Meewerken aan het concept Twentse Zakenvrouwen is voor mij een leuke en leerzame uitdaging!”

Angelica van Veen

Projectbegeleider

“Mijn achtergrond is vergelijkbaar met die van Mario Hannink. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest bij Twentevisie, de laatste jaren in een sturende rol. In de uitgeverij-wereld ben ik kind aan huis. Ik heb in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd en weet als geen ander wat er bij ondernemers leeft. Juist die ervaring en juist dat netwerk zet ik dan ook graag in voor het concept Twentse Zakenvrouwen. Daar gaan we voor!”