Het business vrouwen magazine “Twentse Zakenvrouwen” wordt ontwikkeld, vormgegeven en uitgegeven door reclame- en communicatiebureau VisionMakers. Drie ervaren en enthousiaste mensen geven de editie 2021 van Twentse Zakenvrouwen vorm en inhoud.

De uitgever VisionMakers

“Wij zijn reclame- en communicatiebureau VisionMakers, onder meer uitgever van Twentse Zakenvrouwen. Naast het ontwikkelen van offline reclame-uitingen zijn wij gespecialiseerd in online activiteiten; in brede zin maar met name gericht op visuele communicatie. Wij zijn gevestigd aan de Euregioweg in Enschede. Deze locatie in het hart van de Euregio was een bewuste keuze, want wij zijn vanuit onze roots tweetalig. Wij communiceren net zo gemakkelijk in het Duits als in het Nederlands en wij begrijpen precies wat er aan beide kanten van de grens leeft en welke wijzen van communicatie de juiste overtuigings- en daadkracht hebben.”

Het Team van Twentse Zakenvrouwen

[dt_team_masonry order=”asc” orderby=”modified” loading_effect=”fade_in” img_border_radius=”0px” bwb_columns=”desktop:2|h_tablet:2|v_tablet:3|phone:1″ content_alignment=”left” post_title_bottom_margin=”0px” team_position_font_style=”italic:normal:none” team_position_font_size=”16px” team_position_line_height=”21px” post_content=”show_content” content_font_size=”16px” content_line_height=”21px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” posts_offset=”0″ category=”25″]