Glossy magazine

Twente Zakenvrouwen is méér dan een magazine; het is een exclusieve uitnodiging in de wereld van toonaangevende zakenvrouwen in Twente. Het onthult, door middel van inspirerende interviews en indrukwekkende fotografie, de sleutels tot succes die jou kunnen helpen in jouw carrière. Het magazine wordt in een oplage van slechts 6.500 exemplaren verspreid naar alle bedrijven met meer dan 5 medewerkers in Twente veelal op directie- en managementniveau.

Voordelen

  • Uitbreiding netwerk: Vergroot je zakelijke netwerk en potentiële partners.
  • Merkimago: Versterkt je merkimago van jou en je onderneming. Het staat symbool voor professionaliteit en succes.
  • Opent nieuwe deuren: Ontsluit nieuwe zakelijke mogelijkheden en samenwerkingsverbanden.
  • Erkenning: Ontvang waardering voor je harde werk en prestaties.
  • Attentiewaarde: Profiteer van langdurige zichtbaarheid door het bewaarkarakter van het magazine.
  • Exclusiviteit: Voel je onderdeel van een selecte groep inspirerende en succesvolle zakenvrouwen.

Bewaarfunctie

Als een embleem van succes wordt Twentse Zakenvrouwen gekoesterd als een bewaarexemplaar, prominent aanwezig in de kantoren van Twente en daarbuiten. De glossy fungeert niet alleen als leestafelexemplaar maar ook als een baken van herkenning voor de ambitieuze zakenvrouw die erin staat en voor degene die ernaar streeft.

Storytelling

In elk verhaal voel je de hartslag van de onderneming. Wij brengen de zakenvrouw achter de onderneming naar voren, haar passie, professie, proud en hetgeen hen gelukkig maakt (pleasure). Dit magazine dient als een podium waarop zij hun verhalen delen, verhalen die resoneren met zelfontplooiing en de kracht van vrouwelijk ondernemerschap.

Uitvoering

 

Professionele fotografie

Onze fotografen zijn meesters in het vastleggen van de essentie van iedere zakenvrouw. Zij brengen de unieke eigenschappen en passies tot leven in beelden die spreken. Fotografie vindt plaats in de persoonlijke omgeving van de zakenvrouwen, verzekerd van authentieke en inspirerende portretten die de kracht van hun persoonlijkheid uitstralen.

 

Deskundige tekstschrijvers

Onze tekstschrijvers zijn erin gespecialiseerd om de persoonlijke eigenschappen en de zakelijke identiteit van elke vrouw naadloos te verweven tot een pakkend verhaal. Zij vertalen informatie naar een aantrekkelijk format dat de lezer meeneemt op een reis door het leven van de zakenvrouw en haar onderneming.

‘Jouw naam, jouw verhaal, in het hart van het Twentse zakelijke netwerk’.

Meld je nu aan!

Ben jij een zakenvrouw die klaar is om haar succesverhaal te delen en te schitteren in ons magazine “Twente Zakenvrouwen”? Meld je dan aan voor de volgende editie.