What’s your story?

“What’s your story?” is onze exclusieve rubriek waarin we gesprekken voeren met succesvolle zakenvrouwen uit Twente. In de interviews worden niet alleen hun successen belicht, maar ook persoonlijke uitdagingen. De korte interviews zijn een bron van inspiratie en kracht voor elke zakenvrouw. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om jouw verhaal te delen.

Wat kun je ermee bereiken?

 • Netwerkmogelijkheden: Het interview kan helpen om jouw netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke contacten te leggen.
 • Persoonlijke branding: Het interview draagt bij aan jouw persoonlijke en professionele branding, waarbij we jouw verhaal, expertise en unieke benadering van zaken delen.
 • Inspiratie en rolmodel: Jouw verhaal kan andere vrouwen inspireren en motiveren. Wees een rolmodel voor zakenvrouwen die op zoek zijn naar voorbeelden in het bedrijfsleven.
 • Exclusiviteit: Twentse Zakenvrouwen is het platform voor zakenvrouwen uit Twente. Maak deel uit van een selectieve en prestigieuze reeks verhalen van succesvolle zakenvrouwen.
 • Publiciteit en zichtbaarheid: Het interview biedt publiciteit voor jouw bedrijf en vergroot jouw zichtbaarheid in de regio en daarbuiten.
 • Delen van expertise: Ons platform biedt de mogelijkheid om jouw expertise en inzichten te delen, wat jouw positie als deskundige kan versterken.
 • Win-winsituatie: Het interview mag ook voor jouw eigen doeleinden en kanalen worden gebruikt, om jouw online zichtbaarheid te vergroten.
0
Interviews
0
Reacties
0
Likes
0
Bereik

Wacht niet langer en grijp je kans!

Aanmelden is eenvoudig: vul nu het contactformulier in en maak deel uit van de selecte groep unieke story’s die we elke maand uitlichten. Slechts enkele story’s krijgen deze unieke kans. Reageer dus snel, voordat deze maand volgeboekt is!

  Reacties

  Beate Visser

  “Leuk artikel Beate, geeft een prachtig inkijkje in jouw succes als ondernemer en jezelf als mens!”

  “Zoals ik je ken, Beate! Mooi om te lezen”

  “Je hebt het hart op de juisteplek Beate, veel succes verder met je prachtige bedrijf!”

  Rianne Doeschot

  “Mooi en inspirerend verhaal Rianne”

  “Wat een belangrijke en inspirerende boodschap Rianne! “Blijf authentiek en trouw aan jezelf!”

  “RIanne Doeschot, precies zoals ik je ken, een prachtig mens, ik blijf je volgen”

  Anneke Hendriks

  “Zo trots op jou en wat je allemaal bereikt hebt en nu voor anderen betekent!”

  “Trots op deze vrouw!”

  “Mooi Anneke!”