Door het adverteren in Twentse Zakenvrouwen wordt een specifieke doelgroep direct aangesproken. Dat betekent een uitgelezen mogelijkheid om onder de aandacht te komen door middel van een advertentie. Advertenties kunnen op deze manier immers doeltreffend worden ingezet, met hooguit een geringe hoeveelheid waste.

Waarom adverteren in Twentse Zakenvrouwen?

De glossy uitgave Twentse Zakenvrouwen wordt verstuurd naar alle bedrijven in Twente met meer dan 5 medewerkers op management- en directieniveau. Dat is een belangrijk argument om in deze uitgave te adverteren. Daarnaast geldt dat, vergeleken met online advertising, dit magazine – en daarmee ook jouw advertentie – langdurig wordt bewaard en het effect van je advertentie groter en minder vluchtig is. Verder worden glossy magazines zoals Twentse Zakenvrouwen, in tegenstelling tot online communicatieve uitingen, niet gescand maar gelezen. Ofwel: voor Twentse Zakenvrouwen neemt men de tijd. Bovendien: als je besluit te adverteren in dit magazine, dan bevindt jouw advertentie zich tussen een gering aantal andere advertentie-uitingen vergeleken met online advertising. Met als resultaat meer focus en minder afleiding.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een reguliere advertentie, zowel offline als online. Ook kun je een advertentie op een bijzondere positie in het magazine reserveren, zoals de binnenzijden van het omslag voor- en achterin het magazine. Voorin het magazine bestaat zelfs de mogelijkheid om te adverteren op een verlengde cover. Ook een spread (twee pagina’s naast elkaar) in het magazine behoort tot de mogelijkheden.

Online advertising

Natuurlijk kun je ook adverteren op de website van Twentse Zakenvrouwen. Voordelen hiervan zijn dat je advertentie altijd up-to-date is en op elk moment snel kan worden aangepast en geoptimaliseerd. Verder geldt dat het bereik van een online advertentie groter is dan een advertentie in het glossy magazineTwentse Zakenvrouwen glossy magazine, omdat je meer bereik hebt dan de bedrijven met meer dan 5 medewerkers op management- en directieniveau in Twente. Tevens kun je bij online advertising snel een link maken naar een andere website en kun je zelf aangeven wanneer jouw advertentie wordt getoond. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een advertentie tijdelijk te laten zien in het geval van een tijdelijke actie.

Blog en meer

Ter ondersteuning van het de ‘personal branding story’s’ van de Twentse zakenvrouwen kunnen toepasselijke blogs worden geplaatst, vooraf als inleiding of achteraf ter versterking van de story. De blogs worden geteased in de sociale media van Twentse Zakenvrouwen en van de adverteerder zelf.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar de mediakit of wil je alvast advertentieruimte reserveren?