Verrasjelief

Liesbeth ten Voorde

Sinds 2 jaar is Liesbeth ten Voorde de trotse eigenaar van Verrasjelief.nl. Dit is een website waar je binnen drie stappen het perfecte cadeau voor een vrouw kunt vinden. Vervolgens wordt het prachtig ingepakt en verstuurd naar elk gewenst adres.

Wij hebben Liesbeth ten Voorde 7 vragen voorgelegd:

In hoeverre zijn je plannen uitgekomen?

Eigenlijk niet! Met mijn eerste onderneming Ten Voorde Secretarieel, waarmee ik 10 jaar geleden in Twentse Zakenvrouwen stond, ben ik niet meer actief. Na 10 succesvolle jaren ben ik een tijdje in loondienst geweest, maar het ging toch weer kriebelen om voor mezelf te beginnen. Ik zocht iets dat perfect bij mijn persoonlijkheid paste en dat heb ik gevonden in verrasjelief.nl. Vanuit mijn grote netwerk n.a.v. mijn secretariële werkzaamheden bij o.a. het MST, Asito en KPMG kwam na een tijdje steeds vaker het verzoek of ik ook kon helpen met zakelijke cadeaus. Daarom heb ik vorig jaar Pakjeaandacht.nl opgericht. Daar helpen we bedrijven met originele cadeaus en attenties voor medewerkers en relaties.

Welk aspect, middel of advies heeft je het meeste voordeel gebracht?

Ik heb in alle drie de bedrijven de klant altijd centraal gesteld, want de klant is koning. Daarbij moet je jouw klant laten zien dat alles kan en dat service de gewoonste zaak van de wereld is. Webshop aanbieders zijn vaak onpersoonlijk en dat willen wij nou net niet zijn. Met ons kun je toch op persoonlijke basis zaken doen, ondanks het online aspect. We hebben bijvoorbeeld een chatservice waarmee je direct contact met ons kunt opnemen voor persoonlijk advies.

In hoeverre is je core business nog je core business, is er iets wezenlijks veranderd?

Niet, zoals ik eerder heb aangegeven ben ik voor een andere uitdaging gegaan. Ik heb mijzelf de vraag gesteld: ‘Wil ik dit nog jaren blijven doen of ga ik een nieuwe uitdaging aan. Ik ben de uitdaging aangegaan en doe nu elke dag wat ik het liefste doe: Mensen blij maken.’

Wat zou je andere zakenvrouwen mee willen geven?

Volg je hart! Als jij ergens achter staat, komt het altijd goed. Er zijn vaak omstanders die zeggen: ‘Zou je dat wel doen?’ Als je erin gelooft, moet je het altijd doen, dan komt het zeker weten goed!

Wat zou je nu anders doen, wanneer je weer opnieuw moest beginnen?

Ik zou niet opnieuw kiezen voor een custom made online versie van een webshop. Dit was een behoorlijke investering en de eerste jaren had ik me wellicht ook kunnen redden met een pasklare module, die veel goedkoper is.

Wat ga je zeker niet meer doen, wanneer je uit ervaring spreekt?

Wij laten in ieder geval in de toekomst geen custom made website meer bouwen. Wanneer wij onze website opnieuw laten ontwikkelen, gaan wij toch voor andere aanbieders zoals Magento of Whoocommerce.

Wat zijn verder nog je ambities?

Wij hebben nog heel veel mogelijkheden om te groeien, zowel in het bijzondere aanbod als in het aantal klanten. Dit doen we wel gestaag omdat het blij maken van onze klanten voorop staat. Daarbij willen we in de toekomst graag naar een ander bedrijfspand met een showroom en met opslag op de begane grond. Dat is prettiger voor onze klanten en voor het ontvangen en verzenden van pallets. Dat zou een mooie volgende stap zijn.