De Reclamerij

Marloes Schoemaker

De Reklamerij ie een full-service reclamebureau in Twente. Zij vertalen de visie van een bedrijf in beeld: van de creatie van een compleet nieuwe huisstijl tot het ontwerpen van een visitekaartje. Marloes Schoemaker is de eigenaar en één van de specialisten van De Reclamerij.

Wij hebben Marloes 7 vragen voorgelegd:

In hoeverre zijn je plannen uitgekomen?

Mijn droom was een eigen reclamebureau en dat is zeker gelukt. We hebben leuke klanten, die ook fungeren als ambassadeurs. We gaan samen voor een lange termijn relatie, sommige klanten zijn al 10 jaar lang blij met onze creaties.

Welk aspect, middel of advies heeft je het meeste voordeel gebracht?

Blijf vooral jezelf, dan kun je meer dan je denkt. Uitgaan van je eigen kracht en je niet gek laten maken door anderen.

In hoeverre is je core business nog je core business, is er iets wezenlijks veranderd?

Het werkveld is wel breder geworden met online en offline uitingen, maar alles moet gelukkig nog steeds opgemaakt worden. Of het nu voor op de website is of naar de drukker gestuurd wordt.

Wat heeft het artikel TZV jou opgeleverd?

Veel power en zelfvertrouwen, omdat ik in juni 2011 nog maar net voor mezelf begonnen was.

Wat zou je nu anders doen, wanneer je weer opnieuw moest beginnen?

Eigenlijk niets in het bijzonder. Van elke dag weer een geslaagde dag maken en leven in het hier en nu en niet in het verleden.

Wat ga je zeker niet meer doen, wanneer je uit ervaring spreekt?

Ik ben niet de persoon die naar een bijeenkomst/feestje gaat om met visitekaartjes te strooien, dat leg ik me zelf ook niet meer op.

Wat zijn verder nog je ambities?

De Reclamerij bestaat volgend jaar 10 jaar en dat vind ik zeker een mijlpaal. Ik hoop dan ook dat ik samen met mijn team nog lang leuke dingen mag maken voor kleine en grote bedrijven in de regio en daar buiten.